Zavod Aktivna starost v sodelovanju s Fitnes kliniko in družbo DEOS, d.d. v Centru starejših Črnuče organizira program za aktivno preživljanje prostega časa starejših. V program se lahko vključijo vsi starejši od 65 let iz Črnuč in bližnje okolice. Obiskovanje programa udeležencem zagotavlja kakovostnejše, aktivnejše in daljše življenje v domačem okolju, predvsem prek:
izboljšanja posameznikovega počutja in samostojnosti,
povečanja kroga družabnih stikov, 
preprečevanja zgodnejše negibljivosti in izboljšanja bolezenskih stanj (kot so osteoporoza, sladkorna bolezen, arterioskleroza, debelost idr.). 
V sklopu programa bo starejšim dvakrat tedensko od 9.30 do 13.30
omogočeno aktivno preživljanje dneva ob aktivnostih, namenjenih 
krepitvi fizičnih in kognitivnih sposobnosti in večanju kroga družabnih stikov. 
 
Vsak aktiven dan je sestavljen iz štirih sklopov, ti so: 
uvodno izobraževanje,
aktivna vadba,
delavnica (sprostitvena, kreativna, kognitivna),
kosilo.
 
Z udeleženci bosta neprestano prisotna animator in strokovni vaditelj vadbe, ki bosta skrbela za strokovnost in zabavo tekom aktivnosti. 
Prostori v katerih se bo program izvajal, so lahko dostopni ter popolnoma prilagojeni starejšim. Za večjo dostopnost programa pa bo za udeležence po potrebi organiziran tudi prevoz do lokacije in domov.
Informacije o programu in pogojih včlanitve so na voljo na telefonski številki 08 2002 400 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
 

Prijava na e-obveščanje

Obveščali vas bomo o novicah, dogodkih, prejeli boste tudi elektronsko izdajo glasila Črnuče četrtna skupnost. Prijavi se
Produkcija INSTYLE.si