V preteklem letu je Mestna občina Ljubljana prvič organizirala akcijo Naj blok v Ljubljani, ki je bila izjemno uspešna. Z akcijo se bo nadaljevalo tudi letos, saj želimo še naprej spodbujati vse stanovalce, ki živijo v večstanovanjskih stavbah, da po svojih možnostih vsakodnevno pripomorejo k temu, da bo njihov blok odraz čistega, urejenega in okolju prijaznega sobivanja.
V imenu Četrtne skupnosti Črnuče in MOL vas zato naprošamo, da delovni skupini za Naj blok v Ljubljani posredujete svoje predloge. 
Naj blok mora izpolnjevati naslednje pogoje:
-          Večinski lastniki morajo biti etažni lastniki stanovanj
-          Stanovanjskih enot mora biti vsaj 10
-          Urejenost zunanje okolice bloka (pozimi očiščena okolica, poleti urejene zelenice bloka oz. njegova okolica…)
-          Notranja urejenost bloka
-          Energetska učinkovitost bloka (veljavna energetska izkaznica, toplotna izolacija zunanjih sten, večina zamenjanih oken, toplotna izolacija podstrešja in strehe, prenovljen ogrevalni sistem…)
-          V kolikor ima blok zelenico, le-ta ne sme biti preoblikovana v parkirišče (blok pri katerem so bila na zunanjih površinah (ali delu) požagana drevesa in na teh površinah urejena parkirišča, se namreč ne more uvrstiti v izbor)
Na podlagi prejetih predlogov bodo v nadaljevanju člani delovne skupine za Naj blok v Ljubljani izbrali zmagovalca. Lanskoletni zmagovalec  se na razpis ne more več prijaviti. Delovna skupina bo upoštevala tiste predloge, ki bodo izpolnjevali vse pogoje. 
Razglasitev zmagovalca bo marca 2018, ob začetku akcije Za lepšo Ljubljano.
Glede morebitnih vprašanj se lahko obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Prosimo vas, da vaše predloge oz. vaš izbor posredujte v priloženem obrazcu (prijavni obrazec) do četrtka, 31.8.2017, na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Poleg izpolnjenega obrazca posredujte zraven še fotografijo stavbe v velikosti vsaj 1200 x 600 pixlov.
VABLJENI.

Prijava na e-obveščanje

Obveščali vas bomo o novicah, dogodkih, prejeli boste tudi elektronsko izdajo glasila Črnuče četrtna skupnost. Prijavi se
Produkcija INSTYLE.si